Danny Fox til Southampton

Nok et tilbakeslag for Burnley som mister enda en brikke i puslespillet; venstrebacken Danny Fox bytter klubb og flytter på seg til Southampton.

Venstrebacken ble hentet av Brian Laws fra Celtic (for £1.5m) under deres Premier League-sesong og etter 18 måneders opphold på Turf Moor reiser den tidligere Coventry-spilleren til pengesterke Saints for en syv-sifret sum.

– Jeg er glad for å være her og at en såpass stor klubb som Southampton viste interesse for meg er smigrende, forteller Fox til Southamptons hjemmeside. Så fort jeg fikk vite om interessen snakket jeg med Jack Cork (som også har blitt hentet til the Saints) og han kunne ikke snakke høyt nok om klubben, manageren og spillerne.

De har et godt lag her og jeg føler de er veldig samlet, noe som vil gjøre det bra for oss og gi en god sesong. Det gjelder klubbstørrelsen også; det er en Premier League klubb i the Championship – styreformannen har ambisjoner som gjenspeiler mine og jeg ønsker å være del av noe spesielt her, avslutter Fox med et stikk til Burnley FC og deres stryre.

25-åringen fikk 50 kamper for de lilla- og lyseblå og Burnley ønsker å takke Fox for de 18 månedene og ønsker lykke til i ny klubb.