Styrets pressemelding

Salget av Danny Fox har sørget for å skape en enorm debatt på forskjellige forum, der flere krever styrets avgang og kritiserer Burnley FC for å selge unna de beste spillerne for å dekke egen gjeld. I lys av disse debattene kommer styret med en pressemelding.

Foto: BurnleyFC.com

Styret er klare over visse fans’ bekymringer som følge av det siste spillersalget. Som klubbens passere er styret bevisste over behovet for å balansere bøkene og holde våre lønnskostnader på et medgjørlig nivå for å sikre klubbens fremtid. Det er klart at nedrykket fra Premier League betydde at vi måtte se etter hvor lønnskostnadene kunne kuttes og vår strategi er å implementere en mer flytende lønnsstruktur.

I tilfellet Danny Fox som en av sommerens salg, fikk klubben et bud som var langt over det vi priste spilleren til og styret kunne derfor ikke avslå. Det har vært tilfeller i løpet av sommeren der Burnley FC har avslått betydelige tilbud på flere førstelagsspillere, vi kommer kun til å selge der vi føler budet overgår vår egen vurdering av vedkommende og hvor vi føler kapitalen kan brukes til å investere i lovende og unge spillere som vil bli gitt muligheten til å utvikle Burnley Fotballklubb: en politikk som tillater oss å forbli ambisiøse.

Enhver avgjørelse vi tar, gjør vi etter å nøye ha gjennomgått planen om å støtte Eddie Howe over de neste årene. I løpet av sommeren har styret funnet flere spillere, men avgjørelsene på motsatt side har vært frustrerende for klubben i dens forsøk på forsterkning, men ting skjer konstant bak kulissene.

Klubben har for øyeblikket flere bud inne på spillere og vi er håpefulle på flere forsterkninger i løpet av kommende uke som er i tråd med klubbens politikk og som tillater manageren å skape et sterkt lag som vil bringe suksess i sesongene fremover.