Tindall: – De har det som trengs

Assisterende manager, Jason Tindall føler at spiss-duoen Jay-Rod og Charlie Austin har det som trengs og kommer til å opprettholde sitt målteft fremover. Howes høyre hånd benytter anledningen til å rose lagets to spisser etter deres målkalas den siste tiden.

Foto: BurnleyFC.com

Med Martin «Pato» Paterson ute av spill den nærmeste fremtiden, er Rodriguez og Austin de to eneste gjenværende førstelagsspissene manager Howe har til rådighet. Etter seks mål seg imellom, føler assistenten at the Clarets’ angrepsstyrke er i gode hender i det laget forbereder seg på lørdagens kamp mot Crystal Palace.

Vi har to herlige spisser som er friske, i form og tilgjengelige – både Charlie og Jay scorer mål og bak dem har vi Alex MacDonald og Wes Fletcher, forteller Tindall. En ønsker at spissene får en pangstart så fort som mulig og det har de begge klart å gjøre, begge har god statistikk å vise til og det er godt å vite at ens spisser er i god form.

Foto: BurnleyFC.com

Man trenger kun å se på Charlies målstatistikk for å se hvor god han er og han kommer til å score mål hvor enn han spiller.

– Charlie ser skarpere og skarpere ut for hver gang og hans mål på tirsdag gjorde det til to av to – jeg er sikker på at han er henrykt med det og det er noe som vil gi han mye selvtillit.

Jay har blitt en fantastisk spiller, noe han har bevist i the Championship hvor han scorer mange mål. Han har alle ferdighetene som trengs for å spille på øverste nivå og er sikker på at han kommer til å gjøre det en dag – han er en flott fyr som ønsker å forbedre seg selv og er en fantastisk spiss. avsluttet Tindall.