Danny Ings ser fremover

19-årige Danny Ings ser fram til en lys fremtid på Turf Moor etter å ha fått den verst tenkelige starten på sin Burnley-karriere etter å ha pådratt seg en kneskade kun dager etter overgangen fra AFC Bournemouth som fant sted forrige måned. 

Angriperen ble gjenforent med sin tidligere manager i sommer og ble spådd en formidabel fremtid på Turf Moor, men fikk aldri muligheten til å vise fram sine ferdigheter da en skade satte stopper for det som skulle være en ny- og frisk start. Unge Ings landet feil under en treningsøvelse og en operasjon måtte til, men det har ikke stoppet 19-åringens positive holdning som gleder seg til bedre tider når kneet omsider blir helbredet.

Foto. BurnleyFC.com

De klarte å fikse mesteparten av brusken i kneet som er positivt for meg i det lange løp, forklaret Ings. Det var en av de merkelige skadene; jeg gjorde litt ekstra på treningsfeltet, landet på skuddfoten og kjente at kneet falt innover og hørte at noe revnet. 

Jeg ville gjøre et godt førsteinntrykk og de første par treningene hadde gått kjempebra, men det er en av de tingene jeg prøver å komme meg over og se fremover. Forhåpentligvis er alle skadene bak meg nå, slik at jeg kan være skadefri resten av karrieren. 

Ings har måttet sitte på tribunen grunnet skaden og har vært vitne til duoen Austin/Rodriguez raide det motstandernes forsvarer og som seg imellom har ti mål siden sesongstart. 19-åringen var en sterk bidragsyter til the Cherries’ sesong som sendte dem til Play Off forrige sesong, har de siste par ukene måttet tilbringe tiden til å dagdrømme om gode tider, men vet at det fortsatt er tid til å bevise hvorfor han ble hentet til Turf Moor.

Det er frustrerende å se dem spille, men samtidig spennende – jeg fortsatt ung og har fortsatt et par år i laget til å vise meg frem, avsluttet Danny Ings.