Dara O’Shea ankommer Turf Moor

Burnleys første signering for sesongen er iren Dara O’Shea som ankommer fra West Bromwich etter å ha signert en fireårs-kontrakt med the Clarets. Vincent Kompany forsterker forsvaret med O’Shea som kan vise til over hundre kamper for the Baggies.

Det føles herlig å være her og gleder meg til å sette i gang. Burnley var utrolige forrige sesong og oppnådde utrolig ting. Jeg ønsker å forbedres som spiller, men først og fremst hjelpe laget med å oppnå sine mål. Jeg er der i karrieren der jeg ønsker å presse meg selv og vil bli så god som mulig, og denne klubben kan hjelpe meg med det og jeg kan hjelpe dem, sa O’Shea.

Det er flott å kunne ønske Dara velkommen til Burnley og vi vet at han kan spille en stor rolle i klubbens utvikling. Sterk bakover og selvsikker fremover, en leder med erfaring og kunnskap fra det øverste nivået. Dara kommer til å bli et utmerket tilskudd og vi ser fram til å jobbe med han, sa Kompany om sesongens første signering.