Darikwa skuffet over tapet

Banens spiller Tendayi Darikwa var skuffet over at hans første mål i den burgunder- og lyseblå trøya fra forgjeves. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Backen satte inn sitt førte mål for klubben etter sommerens overgang i det 68.minutt etter et herlig innlegg av Scott Arfield. Reduseringen ga the Clarets håp, men Readings to kjappe mål tidlig i første omgang sørget for at hjemmelaget gikk på sesongens første tap.

– Det er alltid skuffende å tape kamper etter en god periode, men vi må børste av oss støvet og se mot Rotherham på fredag, sa «Tender».

– Vi vet at tabber koster oss kamper og bortsett fra de første 15-20 minuttene mener jeg vi var det beste laget, men vi kan ikke gi andre lag en to-måls ledelse og forvente å komme oss inn i kampen igjen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var et spesielt øyeblikk for meg og et jeg kommer til å ha i minnet lenge, dessverre hjalp det oss ikke. Det var en herlig ball fra Scotty og jeg tenkte at her gambler jeg på bakerste stolpe og heldigvis så fant ballen meg.

– Det er fortsatt tidlig i sesongen, så vi kan fortsatt bygge opp en ny seiersrekke fra fredag med tre poeng. Det var hyggelig å bli utnevnt til banens spiller basert på prestasjonen, men jeg ville byttet det mot poengene og går hjem skuffet, sa høyrebacken.