Dyche – Den ene som kom seg unna

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche pekte på tidlige feil etter deres første hjemmeseier og beskriver Reading-kampen som «den som kom seg unna»

The Clarets gikk på sesongens første hjemmetap og lå under med 2-0 i løpet av kampens ni første minutter, til tross for Tendayi Darikwas redusering midtveis i annen omgang så klarte ikke hjemmelaget å finne nettmaskene ytterligere.

– Det var en rar kamp. Den var en kjapp start fra dem hvor de fikk et tidlig mål etter en feil av oss og så økte de med et pent mål kort tid senere – den skal de ha får, sa Dyche. Etter det så dominerte vi store deler av kampen og jeg var ikke helt skuffet over prestasjonen, det var noen gode tegn og vi skapte nok sjanser til å få noe ut av kampen.

– Vi hadde gode perioder i kampen og vi har spilt verre enn dette og fått resultater. Man ønsker å ikke å stille for mange spørsmål fordi innbytterne i annen omgang påvirket kampen og Scott Arfield la inn et innlegg til bakerste stolpe som høyrebacken satt inn.

– En ønsker at laget skal være progressive når de scorer mål og de var de helt klart når høyrebacken er på plyndretokt for å score, men grunnleggende tabber tidlig i kampen sørget for utfallet i kampen. Det ga oss et fjell å bestige når vi ligger under med to mål så tidlig i kampen og det er veldig uvant oss.

– Etter noe slikt så ønsker man en respons, man vil at laget skal gjøre alt for å prøve å få et resultat og det var helt klart det vi så – det er jeg sikker på. Jeg er ikke altfor skuffet, jeg er det over resultatet selvfølgelig, men prestasjonen viste gode tegn på det vi prøver å være som gruppe og det vi ønsker å oppnå.

– La oss ikke glemme at Reading er i god for om dagen, de har fart, energi, var spenstige og spilte på kontringer etter deres to mål. Det er en annen utfordring og det er the Championship. Det er ingen garantier og vi må være klare hver uke. Jeg følte at vi var det og dette er nok den som kom seg unna, avsluttet manageren