Darikwa: – Vi er klare

Tendayi Darikwa pressekonferanseTendayi Darikwa forteller at laget er klare til kamp i kveldens Capital One cup mot Port Vale etter helgens poeng mot Leeds United.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Backen sørget for å levere en herlig ball til Sam Vokes på Elland Road som sikret de burgunder- og lyseblå en fotjent utligning. Etter en verdig start i the Championship er Darikwa sikker på at Sean Dyches mannskap har det som trengs for å avansere i cupen.

– Jeg var veldig fornøyd over den offisielle debuten min for klubben og er takknemlig for at vi ikke tapte kampen, poengterte Darikwa. Å slippe inn mål mot slutten av kampen ville fått mange andre lag til å gi opp tre poeng, men selv om vi lå under så fikk vi utlignet og det er gledelig. 

– Det ville vært det samme som å glemme tre poeng, men siden kampene kommer så raskt etter hverandre så ser vi fram til å kunne avansere til neste runde i cupen. Etter en lang sesongoppkjøring er det fint å kunne spille lørdag/tirsdag-kampen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg tror nok at alle vil si at å spille mot Port Vale på deres gress er en tøff kamp og jeg tviler på at det blir noe annerledes denne gangen. Vi må være fokusert og hvem enn sjefen plukker ut til å spille så kommer vi til å gi alt for å vinne kampen.

– Det er en ny følelse for meg å være på det laget som mange vil vinne over. Alle kampene jeg spilte med Chesterfield var vi det laget de fleste regnet med å vinne over, men vi kommer til å være klare, avsluttet backen.