Manageren antyder til lagendringer

Sean Dyche pressekonferanseThe Clarets reiser til Stoke-on-Trent og møter Port Vale i Capital One cupens første runde. Manageren forteller at turneringen tas på alvor og laget kommer til å satse i cupen i tillegg til ligaspill, samtidig som flere erfarne spillere kommer til å få spilletid i kveldens oppgjør på Vale Park.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi vet at vårt levebrød denne sesongen er ligaen, men jeg har gjort det klart flere ganger at vi vil vinne så mange kamper som mulig, uavhengig av turneringen, poengterte Dyche. Jeg tror ikke noen nedprioriterer cupen, de fleste lag har større tropp med dybde og erfaring – noe vi må bygge opp over tid. 

– To år siden hadde vi ikke råd til det, så vi satt utpå vårt sterkeste lag fordi det var det vi hadde tilgjengelig. Vi har hatt noen skader i løpet av sesongoppkjøringen, så det må vi passe på. Vi hadde tre unge spillere (Brad Jackson, Tom Anderson og Cameron Dummigan) med oss på lørdag og det var bra på en måte. Vi har gått fra en dyp lagoppstilling til en posisjon der vi må beskytte noen, så det kan bli endringer. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det kommer til å bli ny spilletid for dem som vi føler trenger det, men vi kommer til å ta kampen seriøst. «Sterk» har nå fått en ny mening for oss, selv med skadene vi har så hadde vi spillere som Stephen Ward på benken og som er en landslagspiller. 

– Vi har Sam Vokes og Marvin Sordell som begge kom inn og påvirket (Leeds-)kampen og så har vi Matt Taylor og Matt Gilks. VI har noe styrke og noe erfaring nå, så det er viktig at vi bruker laget klokt, avsluttet Dyche.