Debut og comeback nærmer seg

Burnley har et stramt skjema i disse tider og må møte tre lag på under en uke, noe som gjør at sjefen må rokkere litt på spillerne. I den sammenheng føler sjefen at det er positivt at Pato, Ings og Stanislas alle nærmer seg comeback. 

Foto: Lancashire Telegraph

De lilla- og lyseblå gikk på en smell i helgen, men har nå muligheten til å rette det opp ved å vise styrke mot Barnsley på Turf Moor. Kun dager senere, rettere sagt på fredag, skal the Clarets igjen ut på gresset og spille, men denne gang mot Reading foran TV-kameraene. Det er begrenset hvor mye man kan kreve av de samme spillerne på så kort tid og derfor ville en retur av Pato og Stanislas være godt tatt imot, mens Ings fortsatt venter på sin debut for førstelaget.

Vi krysser fingrene og håper å kunne introdusere Danny Ings en gang denne uken, røpet sjefen. Man savner spillere med den kvaliteten på forskjellige deler av banen og ikke bare på banene. Ingsy og Pato kommer til å jobbe ekstremt hardt for deg, de er atletiske og vil helt klart tilføye noe angrepet vårt. 

– Jeg mener også at Junior har vært en av våre helter i det stille denne sesongen, han har gjort veldig bra og det er nok mye mer å vente fra han, så det ville vært herlig å fått alle tre tilgjengelige igjen.

Både Pato og Stanislas ble satt ut av spill i samme kamp og begge ironisk nok med samme skade. Førstnevnte var regnet å være ute i en måneds tid, mens Junior måtte belage seg på nesten to måneder på sidelinjen. Danny Ings har gitt glimt av sine ferdigheter på reservelaget, der han blant annet scoret mål i debuten sin, men har enda til gode å vise seg fram på førstelaget.

Vi har en liten stall, noe vi har hatt hele sesongen og jeg føler at de guttene vi har hatt tilgjengelige – og som har vært skadefri – har vært utmerkede og gjort det fantastisk. Jeg hadde ønsket å kunne lette litt på deres fysiske belastning ved å tilføye noen kropper, men vi er hvor vi er og alt vi har er et par som er på vei tilbake, avsluttet sjefen.