Neste: Barnsley

The Clarets gikk på en smell i forrige runde og ønsker å rette opp i det med å glede hjemmefansen med en seier mot et Barnsley-lag som ikke har overbevist på bortebane i år.

Burnley-boss Eddie Howe håper å kunne ha angriperne Martin Paterson og Danny Ings tilgjengelige til oppgjørte, men ønsker naturligvis ikke å forhaste neon av dem. Pato og Ings er dermed tvilsomme, mens Junior Stanislas fortsatt er ute med en hamstring-skade.

Foto: BurnleyFC.com

Gjestenes høvding Keith Hill på sin side, har ingen nye skader å bekymre seg over. Kveldens kamp på Turf Moor blir dered 60., der Burnley har et overdag med 27 mot Barnsleys 17 seire – men det forrige oppgjøret endte med en 2-0 deier til the Tykes.

Burnleys hjemmeform har vært varierende med 5-5-5 og på deres 11.plass er de kun fem poeng unna de etterlengtede Play Off-plassene. Howes gutter har vunnet åtte av 13 mulige, noe som har gitt 26 poeng av 39 mulige og Barnsley skal få det vrient på Turf Moor ettersom Burnley enda har til gode å tape hjemme i 2012 og gjestene har to tap og en seier på femmed gress i samme periode.

Gjestene har spilt 20 kamper uten poengdelig og 12 av deres siste kamper har endt med baklengs, men har enda til gode å tape med mer enn to mål imot. South Yorkshire-klubben har også ikke vunnet noen kamper der de har sluppet inn det første målet.

Tidligere møter:
18.okt 2011 Barnsley 2-0 Burnley
26.des 2010 Barnsley 1-2 Burnley
19.okt 2010 Burnley 3-0 Barnsley

Kampen spilles på Turf Moor, tirsdag 14.februar kl 20:45