Defour om drømmedebuten

Steven Defour pressekonferanseBurnleys siste ervervelse, Steven Defour forteller at han ikke kunne tenke seg noen bedre debut enn den han fikk mot Liverpool i helgen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Midtbanespillerne fikk raskt kjenne på kroppen hvordan det er i Premier League når Lancashire-laget tok imot Liverpool. Defour var rask med å vise sin tilstedeværelse på midten sammen med Dean Marney i hjertet av midtbanen.

Det hele toppet seg mot slutten av første omgang når han snappet ballen dypt på egen banehalvdel, fosset fremover, kom seg forbi noen Liverpool-spillere, før han leverte en krempasning til Andre Gray som sørget for 2-0.

– Det var virkelig spesielt. Det er fint å ha en slik debut, jeg kunne ikke ha drømt om noe bedre, forteller Steven. Fansen var veldig støttende hele veien og stemningen rundt kampen var fantastisk. Vi har et veldig, veldig godt lag som jobber hardt for hverandre og det blir bare bedre.

28-åringen håper også at hans prestasjoner kan åpne døren for en tilbakekomst til det belgiske landslaget.

– Det er veldig viktig at vi alltid prøver å få tre poeng, spesielt hjemmekampene og nå skal vi prøve hardt å vinne noen bortekamper. Vi jobbet hardt og jeg mener vi fortjente å vinne. Jeg lar fansen bedømme mine prestasjoner, men den var bra. Det er alltid en være å spille for landslaget, så jeg er klar hvis jeg trengs, sa Defour.