– Vi har det største hjertet i denne ligaen

Andre Gray pressekonferanseAndre Gray var strålende fornøyd etter sitt å ha scoret første Premier League mål. Spissen viste herlig sinnsro etter å ha mottatt kula fra debutanten Steen Defour, før han lurte seg unna to Liverpool-forsvarer og satte ballen i nettet. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

25-åringen følte at timingen i kampen var perfekt for et mål nummer to, noe som også resulterte i the Clarets’ første seier over Liverpool på 43 år.

– Det føltes litt urealistisk, men det gjensto fortsatt mye jobb. Det var et bra tidspunkt å få et mål nummer to etter å ha scoret så tidlig i kampen, forklarte Gray. Det var like før 40 minutter og takket være det så tror jeg vi klarte å komme oss til pause uten baklengs. 

– Det er viktig og fint å score tidlig i sesongen fordi jo lenger man venter, desto større byrde blir det, men jeg setter meg aldri mål. Det var et spørsmål om hvor lang tid, så lenge jeg jobber hardt og laget får resultater. Det var ikke ment at vi skulle vinne forrige helg, men idag la vi ned en utmerket prestasjon.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi tar stor ære av denne kampen, men jeg mener også at vi fortjente noe forrige kamp også så det var viktig at vi rettet på det. Vi har stor tro på laget og vi vet at vi ikke kommer til å rundspille lagene hver uke, men vi har det største hjertet i denne ligaen og det er det det dreier seg om i store deler av tiden.

– Uansett hva vi gjør,s å gir vi alt og legger oss aldri flate. Vi fikk et tidlig mål idag og det fikk fansen med oss som også hjalp oss stort, avsluttet Gray.