Dyche hyller seieren!

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche hyllet laget etter at de dro i land en seier over Liverpool de kan være stolte av. Mål av Sam Vokes og Andre Gray i første omgang var det som trengtes for å få Turf Moor til å riste av glede!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Til tross for at gjestene dominerte med ballen føler sjefen at laget hans fortjente å vinne sin første kamp i Premier League.

Det var en dag vi alle kan være stolte av. Det var en stor og viktig kamp og man ønsker alltid å få den første seieren – og det fikk vi til mot et veldig godt lag, forklarte Dyche. Jeg er spesielt fornøyd med fansen, de viste at det kom til å bli tøft denne sesongen, men de står ved vår side og vi kommer til å trenge det. Jeg føler at det er bra med slike dager, det er bra for hele byen. 

– Alle så hvordan de liker å holde ballen og oversvømme midtbanen med fem eller seks av gangen. De er veldig vanskelige å spille mot, samtidig som vi måtte holde fokus på vår egen kampplan og jeg mener spillerne gjorde det fantastisk bra.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi ble aldri skuffet uten ball, men holdt stand og ville bryte på kontringene. Man trenge gode spillere til å gjøre gode ting og jeg mener de gjorde det idag. Begge avslutningene var helt herlige, det var herlige mål og det kommer til å bli gjort mye ut av at vi kun hadde 20% ballbesittelse, men de to målene var helt klart nok til å vinne enhver kamp!

– Vi vet at vi må holde bedre på ballen og bygge mer, men på en annen måte så måtte vi planlegge dette. Det er ikke et tilfelle der vi kaster ut et lag og håper på det beste, vi måtte jobbe hardt på kontringene og presse keeperen deres. Man må se gjennom det motstanderen gjør og jeg er henrykt med spillerne idag fordi de kunne ha tapt kampen, men holdt stand, holdt seg flittige og jobbet hele veien – vel vitende at de var truet, avsluttet manageren.