Delfouneso: – Fantastisk!

Burnleys nysignering Nathan Delfouneso kunne ikke fått en bedre debut enn den han fikk tirsdag kveld mot Hull City og sikret the Clarets tre viktige poeng i kampen om Play Off. Selv håper angriperen på mye spilletid og ser frem til utfordringene som venter klubben.

foto: burnleyfootballclub.com

Hastesigneringen Delfouneso startet mot Hull og trengte ikke mange minuttene for å gjøre seg likt av Clarets-fansen; 21-åringens første ballberøring etter fem minutter var det som måtte til for å sende de lilla- og lyseblå i føringen mot Hull City på KC Stadium.

Jeg kom hit for å score mål og utvikle meg selv og kunne ikke bedt om en bedre start enn den jeg fikk, fortalte Delfouneso etter kampen. Jeg er på et stadie i karrieren hvor jeg trenger spilletid og kun trene og reise rundt var ikke i min beste interesse. Det var mine første sammenhengende 90 minutter jeg har spilt på lang tid og det er jeg veldig glad for.

– Jeg er på et stadie der jeg trenger å spille jevnlig førstelagsfotball for å kunne utvikle meg, bli en bedre spiller og gå opp et nivå. Jeg er veldig takknemlig og håper jeg kan gjøre det bra her, bringe suksess til klubben og at vi kan kjempe om opprykk slik at alle blir fornøyde, både meg og klubben.

Mesteparten av Delfounesos erfaring kommer fra Aston Villa som innbytter, men 21-åringen som har to mål å vise til i Villa-trøya denne sesongen (Blackburn og Blackpool) har jevnlig vist at han vet hvor målet ligger. Med Charlie Austin, Steven Thompson og Martin Paterson på skadelista kan det virke at Delfouneso er tiltenkt en nøkkelrolle i klubbens gjenværende sesong.

Jeg kjenner til Burnleys form den siste tiden, så det var hyggelig å kunne få vinnermålet idag og hjelpe med å forlenge den statistikken, forklarer angriperen. Jeg har lagt merke til at det er mange lag som kjemper om de seks øverste plassene i Championship og klarer vi å vinne de vi har til gode, så er vi der med en gang. Forhåpentligvis kan vi avslutte høyest mulig, for det er noe jeg ville virkelig likt å være med på, avslutter leiesoldaten.