Howe hyller nysigneringen og forsvaret!

Eddie Howe var henrykt over spissen Nathan Delfouneso som markerte seg ved å debutere med et mål mot Hull – et mål som skulle vise seg å være den avgjørende forskjellen mellom de to kamphanene, tilføyd et hardtkjempende forsvar.

Nathan Delfouneso ble hentet fra Aston Villa samme dag som Burnley skulle møte Hull og mot de flestes formoding fikk leiesoldaten starte kampen. Angriperen trengte ikke lang tid på å vise seg og satt inn likeså godt et mål i det femte minutt og sikret the Clarets viktige poeng og opprettholdt presset om Play Off. Manager Howe skrøt stort av sin nye ervervelse og ser fram til mange gode minner.

Det var en fantastisk introduksjon for Nathan, sier Howe. Han møtte guttene i morges og hadde ikke vært med på en trening med oss – slikt er noen ganger vanskelig, men han tok til seg informasjonen vi ga han og dukket opp på rett plass til rett tid. Det er det

Foto: burnleyfootballclub.com

målscorere gjør og jeg var henrykt over starten han fikk, han var en ordensforstyrrer, beskyttet ballen godt, gjorde det godt for oss og viste hva han er god for, skryter Howe.

Vi trengte en spiss så fort som mulig og fant ut at Nathan muligens var tilgjengelig, så vi gjorde det vi kunne for å hente han. Når vi fant ut at det var syv eller åtte klubber som var på utkikk etter han, fryktet vi at han skulle glippe.

– Vi snakket med Nathan og prøvde å overbevise han til å komme, noe han gjorde, som gjør det til et fantastisk kupp for oss og jeg er overbevist at han kommer til å gjøre det bra for oss og nå har vi et virkelig godt utvalg på topp, det gir oss selvtillit.

– Det var en tøff kamp og en stygg seier, men en fantastisk en som jeg mener vi fortjente på

Foto: burnleyfootballclub.com

grunn av innsatsen og lidenskapen til å vinne. Vi scoret veldig tidlig igjen og noen ganger kan det være vanskelig fordi du ender opp med å forsvare en ledelse, forklarer Howe. I andre omgang måtte vi forsvare for våre liv og vi gjorde det så godt jeg morsomt nok mener at vi spilte bedre i andre enn i første omgang. Vi brøt sammen til tider, men til slutt fikk vi en 1-0-seier, vel vitende at vi kan spille mye bedre enn det.

– Dette er den andre kampen baklengsmål på rad og det gleder meg fordi gutta var godt organisert. Ethvert lag kommer til å ha sine øyeblikk og vi trenger den flaksen, men vi stadfestet oss godt og Lee Grant gjorde noen virkelig gode redninger – så jeg er henrykt over guttenes innsats på en god kveld, avsluttet Howe.