– Det er viktigere at rett person blir ansatt til jobben

The Clarets er som kjent på manager-jakt og bruker ikke tiden til å drikke kaffe på styrerommet. Klubbens ledelse har listen klar over aktuelle kandidater og håper å kunne hente inn den utvalgte i løpet av nær fremtid.

Eddie Howe gikk som kjent tilbake til Bournemouths ledige manager-sete nylig og ble dermed gjenforent med klubben han forlot nesten to år siden i en alder av 33. Etter å ha endret de lilla- og lyseblå drastisk ved å redusere snittalderen og legge ting til rette for en suksessrik fremtid, mener Lee Hoos at det er nødvendig med en manager som kan ta klubben ytterligere et steg videre.

– Jeg tror ikke at alder har noe å si og jeg mener det er kvaliteten og fotball filosofien det går i, sa Hoos. Vi har satt sammen et lag som spiller ball og som er designet til å spille en utvalgt stil og vi trenger å fortsette med det. Vi er alle skuffet over å se Eddie dra, men vi må se på dette som en mulighet til å prøve å sprette tilbake og jeg føler at det er mange gode kandidater er ute. 

– Vi må prøve å benytte oss av muligheten og dra fordelen så langt vi kan, slik at vi ansetter riktig person. Det er så mange gode muligheter der ute at det vil bli den vanskeligste delen og vi satte i gang med jakten øyeblikkelig. Vi har ikke tapt noe tid over helgen og det er viktig at riktig person blir ansatt, vi sier ikke at vi kommer til å ansette noen til Blackpool eller Bristol-kampen. Det er viktigere at rett person blir ansatt til jobben.