Richards: – En utfordring

Sommerens signering og vinterens forsterkning, Dane Richards som for øyeblikket spiller for Vancouver Whitecaps og som ankommer Turf Moor i januar gleder seg til et nytt kapittel i sin karriere. Vingen ankommer gratis fra Canada etter at kontrakten med storbylaget går ut.

Foto: BurnleyFC.com

Richards skrev under en før-kontrakt med Burnley i august og håper å kunne gjøre vise umiddelbart i the Championship. Til tross for den geografiske forskjellen, mener vingen at alt ligger til rette for suksess, både individuelt og som lag.

– Når jeg vokste opp ønsket jeg alltid å spille på det høyeste nivået og det å kunne spille i England, så jeg er veldig glad for det og gleder meg til å komme over, sa 28-åringen. Jeg visste ikke mye om Burnley, men jeg har lett dem opp på nettet og sett deres resultater og gleder meg til å kunne starte så fort sesongen vår er over.

– Har jeg gjort meg opp en mening om noe, så vet jeg at jeg kommer til å være klar for det og jeg mener helt klart at jeg kan tilpasse meg med en gang og dersom laget er i en god posisjon så kan jeg hjelpe dem med å klatre oppover tabellen. 

 

Det kommer til å bli en utfordring; å dra et nytt sted, men jeg er bestemt på å gjøre det bra med Burnley. Det er derfor jeg reiser dit og skal prøve å utgjøre en forskjell ved å hjelpe og hjelpe laget med å skape mål, avsluttet Richards.