Styret om Eddie Howes avgang

Burnleys styreformenn, John Banaszkiewicz og Mike Garlick fortalte om deres skuffelse og overraskelse etter at Eddie Howe valgte å bytte beite og flytte tilbake til Bournemouth.

Vi er overasket og skuffet over at Eddie forlater en stor klubb som Burnley så tidlig i sesongen. Vi forstår derimot avgjørelsen da den reflekterer hans personlige omstendigheter fremfor klubb-relaterte saker, være det supporterne, spillerne eller styret. Vi ønsker Eddie alt godt i sin fremtidlige karriere og ønsker å takke han for alt det harde arbeidet han har gjort for Burnley de siste 20 månedene. 

– Etter at vi tok over som styreformenn, har vi jobbet med et bredt program for utviklingen av Burnley FC og det kommer til å fortsette og i noen tilfeller tilbyr det nye muligheter som vi kan ta om bord i det vi håper å forbedre tabellposisjonen vår og lage en sterk plattform for fremtiden. 

– Vi forblir 100% forpliktet og ambisiøse til klubben. Eddies plutselige avgang kommer ikke til å avspore oss fra planene våre og vi er sikre på at laget kommer til subbe rundt fram til vi finner en erstatter – et søk som allerede er igangsatt, avsluttet duoen.