Duff gleder seg til møtet med Cotts’

Veteran Michael Duff og Forest-sjef Steve Cotterill går langt tilbake og har både vært på samme- og motsatt lag. Det kommende oppgjøret består av gjensidig respekt, men begge er vel vitende at kun seier er godt nok i kveldens kamp på City Ground, Nottingham. Men 33-åringen ønsker ikke å begynne å snakke om Play Off eller opprykk, enda. 

Foto: BurnleyFC.com

Cotts’ hadde for alvor en finger i spillet når det gjelder Michael Duff og hans karriere etter at duoen vant tre opprykk sammen i Cheltenham og etter at Cotterill tok over Burnley i 2004, tok det ikke lang tid før Duff befant seg på Turf Moor. Ikveld møtes de gamle kjenningene nok en gang på motsatt banehalvdel og begge har ambisjoner om å hente hjem poengene.

Foruten moren og faren min, så  har Steve antageligvis vært den med størst innflytelse på karrieren min, sa Duff. Han var den som hentet meg til Football Leauge i Cheltenham og ga meg muligheten der, han hjalp meg gjennom store deler av karrieren og jeg mener at jeg har gjort det jeg må for å gjengjelde han det. Jeg har stor respekt for mannen og mener han er en god manager som kommer til å gjøre det bra i Forest. 

Når han kom til Burnley, tror jeg at jeg var hans syvende eller åttende spiller han hentet til klubben. Noen år senere, på Wembley så  tror jeg ni av spillerne var hans signeringer. Han forlot denne klubben helt klart betraktelig sunnere enn slik han fikk den og jeg ser fram til å møte han igjen, forhåpentligvis håndhilse etter at vi har tatt tre poengene. 

Vi ønsker å gjøre det rolig, vi ønsker ikke å skrike høyt at vi har vunnet enda en kamp eller spilt enda en uten baklengs. Vi ønsker å gjøre det ordentlig og har ikke mål om å sette oss mål, det er for tidlig. Vi trenger å se an hvor vi er i løpet av de neste månedene og hvis vi er der eller i området Play Off, så gir vi det et realt forsøk – alt er positivt, vi er i god form og håper å opprettholde det, avsluttet 33-åringen.