Tindall: – Et utfordrende oppgjør

Nottingham Forest er neste motstander i the Clarets’ ferd mot Play Off og assisterende manager Jason Tindall vil nøye seg med ethvert resultat, så lenge det er en seier og seieren trenger ikke å være like overlegen som i forrige møte. Motstanderen er presset og trenger poeng, noe som kommer til å gjøre utfordringen hakket mer krevende.

Foto: BurnleyFC.com

Sist gang lagene møttes ble det målfest på Turf Moor, der de lilla- og lyseblå ikke ga seg før de puttet inn fem mål mot Steve McClarens menn og som igjen sørget for at den tidligere landslagsjefen fikk fyken fra City Ground. Det har gått fra verre til enda verre for Forest siden den gang og de befinner seg nå fire poeng under streken på en utrygg plassering. Tidligere Burnley-manager Steve Cotterill tok over Nottingham-skuta midtveis i oktober, men Tindall forventer det kommende oppgjøret til å være enda mer utfordrende enn sist gang de møttes.

På da værende tidspunkt hadde vi en utmerket kamp der vi scoret masse mål, noe som var flott, men denne kampen kommer på ingen måte å være den samme, sa Tindall og forklarte; de har en annen manager nå og vi møter nok et annet lag enn den vi møtte sist gang.

– Det var en herlig aften når vi spilte dem ut på Turf, som ikke blir lik igjen, men vi håper på et tilnærmet likt resultat der vi får med oss tre poeng. Vi har hamstret flere gode resultater på bortebane og håper å gjenta det mot Nottingham Forest.

Foto: BurnleyFC.com

Cotterill tok som nevnt over Forest i oktober og fikk en pangstart på karrieren etter overgangen fra Portsmouth, der det ble en hjemmeseier og de tidligere Europamesterne klatret opp til en 17.plass. Siden den gang derimot har det blitt lite lykkerus.. De fem neste hjemmekampene har ikke gitt verken poeng eller mål, men kun en nedrykksplassering.

Tindall derimot vil ikke ta noen ting for gitt i det the Clarets jakter deres åttende seier på elleve kamper som kan sende dem nærmere Play Off.

Man kan spørre hvem som helst i ligaen om de er overrasket over plasseringen til Forest og jeg er sikker på at alle vil gi det samme svaret og si at de er det. Det er en stor klubb som har utmerkede spillere og med hvordan de har gjort det de siste par årene, kan man ikke annet enn å bli overrasket. Men det kommer til å bli en veldig tøff kamp for oss, de er et farlig lag og hvis ikke vi er forberedt og gir alt, kan dette bli en vanskelig kveld for oss, poengterte Tindall.