Duff hedres med jubileums-kamp

Michael Duff pressekonferanseMichael Duff, en av klubbens lengst-tjenende spillere de siste generasjonene, er i sitt 11.år som Clarets-spiller. Etter over et tiår på Turf Moor og i en voksen alder av 37 år, skal han få sin jubileums-kamp. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Veteranen nærmer seg 350.kamper for the Clarets etter overgangen i 2004 – som på den tid kostet £30.000… 37-åringen skal hedres for sin tro tjeneste i en jubileums-kamp på Turf Moor i August.

– Etter overgangen til Burnley i 2004 har jeg hat utrolig støtte fra fansen, styret og staben. Det at jeg har tilbrakt elleve år i klubben sier sitt, jeg har varme minner, fått noen herlige venner og skapt minner jeg er veldig stolt av. 

– Klubben er unik siden den er så familie-orientert, fra styret nedover, vi er alle en del av denne flotte klubben og det har vært en ære å kunne spille her så lenge. Noe av det som utpeker seg må være to opprykk til Premier League og vil gi en spesiell takk til Burnley FC for å gi meg en jubileums kamp og la meg få feire med fansen, sa Duff.