Duff om gjenforeningen med gamle kjente

Midtstopper Michal Duff gleder seg til gjenforeningen med tidligere lagkamerater Steven Caldwell og Wade Elliott som han har gode minner med fra deres opprykksesong og ikke minst deres debutsesong i Premier League. 

Foto: BurnleyFC.com

Michael Duff ser fram til oppgjøret med Birmingham som huser to ex-Clarets spillerne; Caldwell og Elliott – men forsvareren håper at de lilla- og lyseblå kan lage en ripe i lakken for City som ønsker å stadfeste sin posisjon blant Play Off-plassene.

For å gjøre gjenforeningen enda hyggeligere, så forventes Graham Alexander og Stephen Jordan å se kampen fra tribunene. Duff håper at City-spillerne Elliott og Caldwell får en hyggelig mottakelse, men forteller at en seier over de blå ville smake enda bedre.

foto: nettavisen.no

– Jeg håper de (Elliott og Caldwell) går en god mottakelse og jeg føler at de burde få det også, sa Clarets-stopperen. De er to av mine beste venner innen fotballen, så det blir godt å se dem – de har begge en historie med klubben. Wade scoret vinnermålet, mens Stevie løftet trofeen. 

Foto: BurnleyFC.com

De var begge store spillere for oss og tjente klubben godt, Wadey var her i seks år og kom gratis, mens vi heller ikke betalte mye for Stevie Caldwell. Det blir godt å se dem igjen, men det blir det samme når vi håndhilser etter kampen og slår av en prat. 

– Jeg tror at Graham og Stevie Jordan også kommer, så det blir hyggelig å se flere av de gamle gutta, men det blir mer latter og vitser dersom vi vinner. 

– Vi har til tider slitt på hjemmebane denne sesongen, men på tirsdager pleier vi å gjøre det bra, så vi håper å kunne gå en god start der fansen støtter oss og vi vinner kampen.  Manageren har gjort det klart at vi ikke skal koble av og anse sesongen som over, fordi han har allerede startet på neste sesong. 

Foto: BurnleyFC.com

– Han sa at alle spiller for plassene og kontrakter for neste år og jeg mener at vi viste på lørdag at vi ikke er ferdige med denne sesongen. Ved 1-1 og pause spilte vi ikke særlig bra og kunne ha ligget under, men vi er profesjonelle fotballspillere og som alle profesjonelle liker vi ikke å bli slått og man ønsker å vinne enhver kamp. Hvis vi vinner i kveld er vi tilbake på den øvre delen av tabellen igjen og det blir gledelig for oss. 

Forsvareren fant det også på sin plass å nevne noen ord om skadde Pato og hat-trick-helten Charlie Austin.

– En må føle med Pato. Det er en forhåpentligvis ikke noe mer enn en liten skade for hvis folk hadde sett han her, så hadde de sett at han er en proff i alt det han foretar seg; fra det han spiser til utstrekningene. 

– Vi håper at det ikke er noe alvorlig og at han kommer tilbake innen sesongen er over, men all ære til Charlie. Han har vært tålmodig og var i god form når han kom inn mot Portsmouth, selv om man tar bort målene – hvor latterlig det enn møte virke – så var han utmerket, avsluttet Duff.