Duff: – Seieren kommer

Michael Duff er sikker på at Burnleys første seier for sesongen er like om hjørnet i det de lilla- og lyseblå skal møte Everton på søndag.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets venter fortsatt på deres første seier denne sesongen, til tross for flere gode prestasjoner som kunne og burde ha gitt større gevinst. Duff som er den lengst tjenende spilleren for Lancashire-laget forteller at den etterlengtede tre-poengeren vil komme.

– Jeg føler det blir rett å si at vi ikke er langt unna vår første seier, både statistikken og våre egne prestasjoner støtter det, sa midtstopperen. Vi har ikke hatt så mye flaks, noe som snart vil komme. Vi har truffet stangen flere ganger i avgjørende kampstadier, foruten West Brom-kampen hvor vi aldri kom i gang og fikk som fortjent, så har vi vist at en seier kommer. 

– Vi har utfordret og sjefen har gjort det klart at det er ikke er greit å gjøre det greit, vi vil ikke ha uflaks og som lille, gamle Burnley så vil vi hente hjem poeng. Vi er modige, har samhold og styrke i laget, men det er å kunne ta sjansene når de kommer og det å ta den ekstra pasningen i farlige situasjoner – vi trenger å forsikre oss at vi retter opp. Det går ikke an å slakke opp i denne ligaen, det var fullstendig dominans i første omgang forrige uke og vi burde ha ledet med ett eller to mål, men vi gjorde det ikke og i løpet av annen omgangs tolv første minutter var kampen over, det er forskjellen i denne ligaen.

Derfra og fremover jaget vi kampen og det er ikke lett i Premier League, vi er stolte av våre prestasjoner, men vi trenger å adressere det faktum at vi ikke vinner kamper. Det har blitt snakket om fordi sjefen er veldig ærlig med oss, men det påvirker oss ikke så mye. Det kommer til å være en tøff kamp på søndag; de ha hentet Romelu Lukaku for mye penger og har Ross Barkley, men det er derfor vi er her, for å utfordre oss selv mot de beste og vinne, sa veteranen.