Neste: Everton

Everton logoTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets varmer opp til søndagens oppgjør mot Everton, men vet samtidig at dersom det skal bli seier må de lilla- og lyseblå ta seg sammen.

Burnley må avvente situasjonen til Dean Marney, som har mistet tre kamper på grunn av en hamstring-skade. Scott Arfield, Michael Keane og Steven Reid er alle klare til kamp, men Matt Taylor er ute etter å ha havnet under kniven. For gjestene er Ross Barkley tilgjengelig til tross for en smell mot Lille på torsdag og manager Martinez vil gjøre endringer i laget fra nevnte torsdag, men må klare seg uten Kevin Mirallas og John Stones.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Everton har ikke hatt det enkelt på Turf Moor og vi må 44 år tilbake, rettere sagt mars 1970 når de blå vant i Lancashire – siden den gang har Merseyside-laget tapt to og spilt tre uavgjort. Burnley i skrivende stund det eneste laget i Premier League og Football League som står uten seier og ingen andre lag i det engelske ligasystemet har scoret færre mål en the Clarets – en bragd de deler med Aston Villa (4).

Everton er det eneste laget (sammen med Hull og Chelsea) som har scoret i samtlige PL-kamper denne sesongen og de kan vise til 16 for og 16 imot, noe som er det høyeste (før denne PL-runden).

Kampen spilles på Turf Moor, søndag 26.oktober kl 14:30

Tidligere oppgjør:

28.12.09 Everton 2-0 Burnley
23.08.09 Burnley 1-0 Everton