Dyche: – Det vil snu

Sean Dyche pressekonferanseSjefen gir sine tanker i forkant av dagens oppgjør mot Everton på Turf Moor og Dyche forsikrer at Burnley er oppmerksomme på begge sidene av medaljongen i forkant av kampen. 

Sean Dyche pressekonferanse
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets venter forsatt på deres første seier i Premier League og har levert godt i de fleste av deres kamper denne sesongen, men det har enn så lenge ikke vært tilstrekkelig til å sikre en seier.

– Det er ikke snakk om å være positiv kun for å være positiv, vi presterte ikke godt mot West Brom – noe de gjorde. Verre er det ikke, sa Dyche. Når man spiller mot lag som West Ham og man spiller så bra som vi gjorde i løpet av første omgang og kampens siste kvarter, så er det vanskelig å overse det. Det positive må komme innefra og jeg mener vi hadde det. 

– Jeg føler vi spilte utmerket for det meste av første omgang, vi skapte mange sjanser, hadde følelsen, energien og flyten i kampen – god kvalitet i spillet og det må vi bygge på. Men vi kan samtidig ikke være naive nok til å tro at vi gir spillerne et utall sjanser til å komme oss tilbake i kampen, uten at de benytter seg av dem.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er ingen garantier, men de har sjanser til å gjøre det fordi de er spillere på et høyere nivå enn dem i for eksempel the Championship, noe jeg mener var det største med forrige ukes kamp mot West Ham. Vi spiller antageligvis på det høyeste nivået på verdensbasis og man må bruke de sjansene man får når dem servert. 

– Vi beveger oss fremover og det ingen blind tro her, alle kjenner til realitetene. Utfordringen er enorm; å prestere og vinne kamper jevnlig. Det er en utfordring i helt klart ønsker, stortrives med og nyter, men ikke så mye som når vi vinner. Når man først vinner, så er det først da man nyter det for fullt. 

– Jeg tror ikke man kan tenke så mye på det (motstanderens utfordringer), de spiller i Europa og det er fantastisk for dem, selvsagt er det slik at når man spiller på søndag så ønsker man ikke å ha spilt på torsdag. Bortsett fra det, så er har de reisevei og noen har sagt at de er i seng i tolv-tiden, det er ikke noe vi har når vi reiser med buss fra bortekamper. Jeg bruker ikke tid på det og tror at de forbereder seg som alltid, fysisk og taktisk og vi kommer til å være klare til å gi det et nytt forsøk, avsluttet Dyche.