Duff: – Vi har blitt vanskeligere å slå

Midtstopper Duff satt igjen med blandende følelser etter storkampen mot erkerivalene Blackburn på søndag. Vokes ble historisk etter sitt utligningsmål i det 89.minutt og fansen til dels skuffelse av kun poengdeling og ikke seier som så iherdig var fortjent. 33-åringen er derimot sikker på en ting, og det er at the Clarets har blitt vanskeligere å beseire over de siste kampene.

Duff håper videre at fansen vil fortsette å strømme tilbaket il Turf Moor etter å ha sett de lilla- og lyseblå overkjøre rivalene i første omgang – men ble gang på gang hindret av en svært solid Paul Robinson mellom Blackburn-stengene.

Rhodes sendte gjestene i føringen midtveis i annen omgang, men Sam Vokes fulgte opp i kampens avslutningsminutter med et mål som var deres første siden 1979. Et nesten fullsatt Turf Moor ristet av glede i det ballen traff nettveggen og det er noe veteranen ønsker å se igjen.

Det var første gang på lenge det var fullt hus og jeg mener de så oss spille veldig bra – forhåpentligvis vil et par av dem komme igjen, sa veteranen. Det føles bedre enn ved 0-0, fordi måten vi scoret på si siste minutt ga alle noe positivt og det er godt å vise alle at vi ikke er et dårlig lag. Det ble nok en kamp der vi er ubeseiret og det beviser at vi har blitt et vanskeligere å slå.

Fram til et apar uker siden, mener jeg vi kun hadde et par uavgjort av 19 og det er viktig at vi noen ganger et par uavgjorte, snur tap til uavgjort og uavgjort til seier. Det ble nok en kamp uten tap og nok en god prestajson, klarer vi å opprettholde dette hver uke – så kommer vi til å vinne fler kamper enn vi taper.

Jeg mener det var blandede følelser; skuffelsen av å ikke vinne kampen, spesielt etter første omgangen som jeg mener vi dominerte og hadde vi scoret i første omgang, tror jeg vi hadde vunnet kampen. Man må gi dem litt ære for å komme tilbake, omorganisere seg etter hvilen der de fikk til mer og scoret et mål.

Men igjen så er det mye bra for oss å trekke fram. Det faktum at vi ikke gikk med på det, fortsatte og presset til vi fikk inn utligningsmålet – noe som sier litt om troen i laget. Som sagt, så mener jeg at hvis vi spiller slik hver uke, så kommer vi til å vinne fler kamper enn det vi taper og trekker man fram de positive aspektene fra presatsjonen og comebacken, så kan det bli det avgjørende, avsluttet 33-åringen.