Wallace: – Standarden vi ønsker

The Clarets’ skotske ving, Ross Wallace har levert mange gode innlegg som har endt med mål, men harenda til gode å score denne sesongen. Selv mener 27-åringen at det kun er snakk om et spørsmål om tid.

Foto: BurnleyFC.com

Wallace vært i god form denne sesongen og lagt opp til mye godt angrepsspill, men teller målløse kamper for hver uke som går – det er nemlig mer enn ett år siden vingen fant nettmaskene. Den gang ble det mål i fire kamper på rad, noe som gjorde at han ble den første Burnley-spilleren på over seks år som nådde den bragden.

Selv om det siden da har vært måltørke, så har skotten vært instrumental i the Clarets’ offensive spill denne sesongen og håper at ting snart vil snu, slik at han kan fryde seg over et mål igjen.

Jeg har vært frustrert og det er ikke det at jeg ikke vil eller prøver, for jeg har trent på skuddene, sa Wallace. Jeg har sendt skuddene til side eller så har keeperne gjort gode redninger, jeg traff stolpen mot Hull og håper at det løsner snart. Jeg har kommet stadig nærmere og kommer til å fortsette til jeg får det til.

Vingen fikk til et fint skudd i helgens lokaloppgjør på Turf Moor, men gjestenes keeper Paul Robinson storspilte mellom stengene og nektet 27-åringen gleden. Sam Vokes fikk som kjent hull på byllen og Wallace mener at the Clarets som kun har tapt to på deres syv siste, begynner å vise formen som trengs for å klarter oppover på tabellen.

Første omgang var antageligvis noe av det beste vi har spilt denne sesongen. Det la grunnlaget for oss og for resten av sesongen. Det er standarden vi ønsker å opprettholde og hvis vi klarer å gjenta slike prestasjoner, er vi ikke langt unna. Tatt i betraktning måten vi spilte på søndag, vil det by på flere seire de kommende kampene og lar oss klatre oppover tabellen, sa Wallace.