Duffy gleder seg

Shane Duffy ankom klubben forrige uke på et månedslangt låneopphold med formål å forsterke troppen der det trengs mest; forsvaret. En utfordring hovedpersonen selv ser frem til og gleder seg til.

Midtstopperen håper på verdifull spilletid og håper å kunne hjelpe the Clarets å oppnå deres ambisjon om Play Off-plassering, en mulighet han muligens kan få allerede mot Ipswich på lørdag.

foto: Burnleyfootballclub.com

– Jeg var med landslaget når jeg fikk en telefon om sa at Burnley ønsker å låne meg og jeg er glad for å være her, forteller 19-åringen. Det er en stor klubb og jeg er glad for å være her – det handler om å forbedre seg selv få erfaringen og naturligvis hjelpe laget.

– Ser man på tabellen og hvor laget ligger, er det klart at de går for opprykk og forhåpentligvis kan jeg hjelpe dem og oppnå Play Off. Hos Everton er det midtstoppere i verdenklasse så det er vanskelig for meg å bryte gjennom, men jeg lærer av de beste og det ville vært herlig å få noen kamper her og hjelpe til med noen kamper uten baklengs, avslutter unge Duffy.

En annen ting som også gleder Clarets-fansen, er at midtbanespiller Chris McCann ser ut til å få sin første kamp på reservelaget etter å ha vært skadet mesteparten av sesongen. 23-åringen måtte under kniven i sommer etter å ha revet opp en kneskade fra sesongen før og har vært fast inventar hos klubbens medisinske støtteapparat siden.