Delfouneso etter landskampen

Selv om det engelske U21-laget tapte 2-1 mot Island, fikk leiesoldaten fra Aston Villa puttet inn et mål som forhåpentligvis gir angriperen en selvtillitsløft som kan overføres til Burnley-trøya.

Kampen mot Island gikk så der med både Jack Cork og Nathan Delfouneso på banen, hvor angriperen fikk inn et mål og Cork måtte tas av med hjertebank som virket skremmende og sykehus besøk var nødvendig på Deepdale.

Det er synd at vi ikke vant, men vi ser frem til å ta dette med oss videre i turneringen og må se på det positive, samtidig som det var en god indivduell prestasjon, forklarer Nathan. Det er slik jeg føler at vi burde ha gjort det og jeg er skuffet når jeg ikke klarer å score, det er opp til meg å komme meg i den posisjonen og avslutte deretter. Jeg tar det positive fra kampen og tar det med meg til klubben, jeg fikk et mål og skal prøve å overføre det til Burnley hvor vi forhåpentligvis får et par gode resultater, forklarer leiesoldaten.

Jack Cork måtte byttes ut underveis grunnet noe han selv kategoriserte som «hjertebank» og ble sendt til sykehuset i Preston hvor han måtte tilbringe natten. Klubben uttaler i en pressemelding at alt er vel og det står bra til med midtbanemotoren som er utskrevet idag og kommer til å bli tatt hånd om av det medisinske støtteapparatet før han starter på treningen.