Bekymring rundt Jack Cork

Jack Cork fikk spille mot Island tidlig denne uken i Englands U-21 oppgjør og måtte tas av banen i en kamp der med-leiesoldat Delfouneso scoret mål. Cork har nå returnert tilbake til London og Chelsea hvor han kommer til å bli undersøkt av hovedstadlagets medisinske støtteapparat, heldigvis ser ikke fraværet ser ut til å være langvarig.

Spilleren som har vært lagets midtbaneanker denne sesongen og har uten tvil spilt en betydelig rolle er i disse dager hos moderklubben og blir undersøkt av legene hos de blå. Midtbanespilleren tilbrakte natten over på Preston sykehus etter å ha klaget over urytmisk- og overdreven hjertebank viste seg å også være smittet av et virus, men sesongen er ikke i fare for unge Cork.

Jack har det bra. Han er i London og hos Chelsea for å gjennomgå noen undersøkelser, forteller Burnley-manager Howe. Vi har ikke hørt noe offisielt fra Chelsea enda – så vi venter fortsatt, vi er sikre på at det ikke er noe alvorlig og forhåpentligvis vil Jack være tilbake hos oss om ikke lenge. Jeg vil si han føler seg mye bedre og forhåpentligvis er det positive tegn.

Populære Cork har stadfestet seg som en viktig brikke i hjertet av Burnleys midtbane i sin andre (låne)sesong på Turf Moor, med ikke mindre enn 33 kamper foreløpig. Men Howe er realistisk og anser Cork som utilgjengelig i lørdagens kamp mot Ipswich Town og forteller at prioriteten nå er å få Jack frisk igjen.

Han er tvilsom til helgens kamp, vi er ikke helt sikre og har ikke fått noe bekreftet, men det viktigste er Jacks helse. Det er prioriteten og jeg håper at det ikke er noe alvorlig i det lange løp og at vi har Jack med oss igjen veldig snart. Våre tanker er med han nå og vi håper han blir frisk så snart som mulig, forklarer Howe.