Duffy om debuten

Nysignering- og leiesoldat fikk sin debut for the Clarets mot Ipswich i helgen, 19-åringen gjorde en god og solid kamp, men kunne ikke påvirke kampens resultat. Tross gleden for debut, var det nettopp resultatet som var den skuffende faktoren for forsvareren. 

Unge Duffy ble plassert rett i laget etter sin ankomst fra Everton og imponerte Turf Moor-publikumet, selv om kampen endte med 2-1 til Ipswich og the Clarets kunne konstatere sin fjerde kamp uten seier på rad.

foto: burnleyfootballclub.com

Det var en flott opplevelse for meg, men til syvende og sist er det resultatet som gjelder – noe vi ikke fikk i dag, sier debutanten. Jeg var henrykt over å kunne spille, men jeg ville heller hatt tre poeng. Det tok litt tid før jeg kom inn i det, men føler at jeg gjorde det greit, er stolt over å kunne spille for Burnley og håper jeg kan forbedre meg.

– Vi fikk en noe dårlig start på kampen og første omgangen kostet oss kampen, vi var ikke gode nok på det tidspunktet og de straffet oss deretter. Vi var best i andre omgang, men jeg føler ikke at vi fortjente å tape kampen og jeg føler vi var det bedre laget, men tar man ikke sjansene sine, så blir man straffet i denne ligaen. Nå må vi gå videre og prøve å vinne neste kamp, avslutter unge Duffy.