Dyche: – En annerledes utfordring

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche tar med seg mannskapet og reiser retning hovedstaden der de møter et lag som vil komme seg ut av bunnstriden. Mindre skader i troppen vekker bekymring siden det er en liten stall til rådighet, men sjefen snur det og bruker «den enes død er den andres levebrød»-retorikk.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets tar imot Charlton Athletic på the Valley imorgen og håper å gå til 15 ubeseirede hvor eneste bekreftede skaden er Danny Ings. Spissens skade er ikke av alvorlig art, men toppscoreren blir nok å se kampen fra sidelinjen de neste par ukene.

Videre er også Kieran Trippier noe usikker, men det er det dekning i klubbens siste ervervelse i Craig Baird. I lys av skadene, vil det bli ledige plasser i laget som sjefen er sikker på at vil bli utnyttet på det beste av erstatteren(e).

– Det er en god mulighet for andre til å påvirke det som skjer, påvirke laget og påvirke resultatet. Uavhengig av hvem som blir med, være seg skade, karantene, formasjonsending eller taktikk så er det designet slik at hvem som helst kan komme inn og levere. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Kieran har en mindre hamstring-skade som vi prøver å håndtere. Vi er forbeholdne og det er usikker om han blir klar, men vi overvåker det de neste dagene og må være forsiktige med slike skader siden vi har en liten tropp.

– Vi ønsker at våre store spillere skal spille, men vi føler at vi har mange gode spillere som er villige til å jobbe hardt og levere. Slik er det og vi ser fram til at gruppen fortsetter formen vi har.

Som også Ben Mee har uttalt så blir dette en noe annerledes utfordring for de lilla- og lyseblå, da the Addicks befinner seg like under nedrykkstreken.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Fordelen deres er at de har noen kamper mindre spilt og er dermed i en bedre stilt posisjon enn lagene rundt dem.

Med en ny manager på plass som allerede har sikret Charlton fem poeng på tre kamper, ser ting ut til å endelig snu – det må adresseres av the Clarets.

– Det er en annerledes utfordring. Tar man ut slutningene, meningene og støyen så er det fortsatt kun en kamp, så når det blåses i fløyta så må vi levere. Alt jeg vet at spillerne våre kommer til å være klare til å levere, for det har de gjort hele sesongen og når vi har gjort det bra, så har vi fått det vi vil – som er seier.

 Vi har ti kamper igjen som er alle viktige, men vi kan kun ta en av gangen, som har vært vårt fokus hele sesongen og det er det fortsatt, avsluttet manageren.