Mee ser fram til tøffe kamper

Ben Mee pressekonferanseForsvarer Ben Mee ser fram til nok en økt med tett kampprogram med Charlton som den første motstanderen på lørdag. The Clarets sprudler av selvtillit og viser lite tegn å se seg tilbake.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets reiser til the Valley med ti poeng ned til Derby på tredje, mens Charlton er på tredje siste plass på tabellen, riktignok har de tre kamper til gode og står dermed best an til å komme seg ut av bunnstriden – teoretisk sett. Sean Dyches mannskap ønsker å bygge på deres gode form, men the Addicks har fått en ny manager i belgiske José Riga som erstattet Chris Powell nylig.

Ny manager har tydeligvis gitt en ny og etterlengtet frisk pust; tre strake kamper uten baklengs i to uavgjort og en seier. Ben Mee forventer nok en utfordrende kamp til helgen, men er klar for utfordringen.

– Det kommer til å bli en annerledes utfordrende kamp mot et lag som sliter og det kan bli en elendig kamp, men det vet vi ikke, forklarte Mee. Vi er heller ikke sikre på hvordan banen ser ut der nede for øyeblikket, men vi har håndtert vanskelige utfordringer gjennom hele sesongen og håper å kunne komme oss gjennom denne og vinne kampen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er viktig at vi får en god start. Vi har ikke startet bra i alle kamper, men det viktige med oss er at vi holder koken, ikke mister hodet og hever oss mot dem. Derfra er det ikke tvil om at vi må avslutte kampen sterkt, slik vi har gjort hele sesongen. 

Etter en hektisk periode der det blant annet var tre kamper i løpet av seks dager har de lilla- og lyseblå fra Lancashire fått noen dager med trening. Lørdagens kamp på the Valley vil følges opp av Doncaster (tirsdag) og serieleder Leicester neste helg.

– Det har vært en fin mulighet å komme oss tilbake på trening og komme oss etter de kampene vi har hatt. For å være ærlig, så foretrekker jeg at kampene kommer raskt etter hverandre, vi hadde tre i løpet av seks eller syv dager og det var herlig å spille i dem, vi fikk noen gode resultater også; syv poeng som er utmerket. 

– Vi ser alle fram til de neste kampene, alle koser seg for øyeblikket og det synes når man entrer døren, spillere og stab. Det har vært en god flyt enn så lenge. Vi har ti kamper igjen og det har gått fort, forhåpentligvis kan vi vinne de neste par kampene og se hvor det tar oss, avsluttet forsvareren.