Neste: Charlton Athletic

Charlton logothe ValleyBurnley reiser til Charlton og møter i nedrykksstriden som kommer til å kjempe med nebb og klør mot det verst tenkelige, the Clarets på sin side begynner å kjenne de tøffe kampene på kroppen og har noen skader på nøkkelspillere.

Charlton ser ut il å måtte klare seg uten Astrit Ajdarevic, Reza Ghoochanneijhad og Callum Harriott, men leiesoldat fra Tottenham Jonathan Obika kan starte på topp. Burnley må klare seg uten årets spiller i Championship og toppscorer Danny Ings, samtidig som Kieran Trippier har en mindre hamstring-skade som kan gi Craig Baird debut.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

I det forrige møtet på Turf Moor i september endte det 3-0 til the Clarets og et formsvakt Charlton da de fikk snudd en lei trend mot Eddie Howes Bournemouth forrige torsdag da de vant 1-0. Siste og eneste gang Charlton vant over Burnley var forrige sesong og det på Turf Moor, men motsatt vei har Burnley ikke tapt på the Valley på de tre siste forsøkene.

Athletic har kun funnet nettet 25 ganger denne sesongen, som er færrest av alle lagene i the Championship. På eget gress har det kun blitt et tap på de syv siste hjemmekampene i alle turneringer og sist gang de tapte var mot Birmingham 8.februar.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets er ubeseiret på de 14 siste kampene i serien, der åtte har endt med seier og deres siste tap var i romjulen mot Middlesbrough. På fremmed gress er de heller ingen enkel nøtt å knekke og kan vise til syv kamper uten tap, der tre har endt med seier.

Kampen spilles på the Valley, lørdag 22.mars kl 16:00

Tidligere møter:
28.sept 2013 Burnley 3-0 Charlton
2.mars 2013 Charlton 0-1 Burnley
17.nov 2012 Burnley 0-1 Charlton