Forsterker med Chris Baird

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC presenterte idag Chris Baird som ny Burnley-spiller etter at 32-åringen signerte en korttidskontrakt for Lancashire-klubben.

Etter å ha vært arbeidsledig siden januar, har den tidligere Southampton- og Fulham-spilleren skrevet under en to-måneders kontrakt og vil kunne styrke Sean Dyches mannskap på midtbanen eller i forsvaret. Spilleren vil være klar til kamp til helgens oppgjør mot nedrykkstruede Charlton Athletic.

– Det føles herlig! Det er fint å være en del av et lag som spiller så bra for øyeblikket. Det er ikke så farlig hvor jeg spiller, bare jeg for delta i kamper og det mener jeg er det viktigste. Jeg vet at det ikke er den største stallen og det har kun vært få skader, men jeg snakket med manageren og han ville virkelig ha meg her, så jeg ønsker å prøve å hjelpe laget med å avslutte sesongen så sterkt som mulig.

– Jeg har trent mye med Reading for å holde meg i form og er klar over klar over situasjonen som er på høyreback. Det er opp til manageren hvis han vil la meg spille og hvis det skjer, så er jeg klar, sa Baird til klubbens hjemmeside.