Dyche: – Skuffet

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche innrømmer at the Clarets aldri kom seg i gang mot West Bromwich som var grunnen til deres første tap på fire kamper.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets fikk et mål imot etter halvtimen etter at Craig Brown sendte the Baggies i føringen på hjørnespark og Saido Berahino fulgte opp med 2-0 like før hvilen. Samme mann økte til 3-0 med en perle ti minutter uti annen omgang og Graham Dorrans satte spikeren i kista i kampens sluttminutt.

Resultatet fikk sjefen til å erkjenne at han var skuffet over ettermidddagskampen som endte 4-0.

Det var ingen god ettermiddag, det er sikkert, sa Dyche. Vi kom oss aldri i gang og det er min største skuffelse, resultater som dette kan forekomme – spesielt på dette nivået og man ønsker å prestere. Vi har prestert denne sesongen og prestert på måter som kan gi seire, men det skjedde ikke denne gang.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Bortsett fra et par dødballer føler jeg ikke Tom hadde forferdelig mye å gjøre. Misforstå meg riktig, vi spilte ikke bra, men holdt et grep om dem. Jeg følte at når vi kom halveis uti omgangn og lå under 1-0, så kan vi omstrukturere og påvirke, men med 2-0 under så blir det vanskelig.

De satt inn et tredje og derfra var det en vanskelig oppgave. All honnør til West Brom fordi det var et par spørsmålstegn rundt måten de spilte på, noe de klarte å snu raskt. De presterte godt mot Tottenham uken tidligere og vant 1-0, men det er flere spørsmål etter denne kampen og vi må svare deretter. Får man gode resultater, så kan de raskt bygges opp til flere resultater.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley hadde tre nøkkelspillere fraværende på midtbanen; David Jones, Dean Marney og Matt Taylor, men istedenfor å bruke skadene som en unnskyldning viste han heller til at spillerne i laget mer enn nok er kapable til å steppe inn.

Vi har et lag, vi har bygget opp et lag fordi vi trengte det og nå kan man se hvorfor. Jeg mener Nathaniel var positiv fordi han ville ha ballen og prøvde å spille, vi endret litt på utseende på grunn av skadene til Matt Taylor, David Jones og Dean Marney. Selvsagt er de tre av våre nøkkelspillere på midtbanen, men som jeg nevnte så var prestasjonen vår, energien og følelsen i gruppen ikke helt der og det må vi lære av.

– Det hendte oss en gnag og det var mot Swansea, der vi virket usikre på oss selv og klarte ikke å levere, så enkelt er det, avsluttet sjefen.