Chalobah om debuten og tapet

Nathaniel Chalobah pressekonferanseLeiesoldat Nathaniel Chalobah fikk sin etterlengtede debut i Premier League og selv om det ble tap for West Bromwich Albion i helgen, er spilleren sikker på at the Clarets kommer til å reise seg.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley gikk på en real smell på søndag og gikk av banen med et skuffende 4-0-tap på the Hawthorns. Chalobah spilte hele annen omgang, men til tross for positive takter kunne han ikke unngå å se the Clarets tape 4-0. Leiesoldaten fra Chelsea innrømmer at hjemmelaget var det bedre laget, men innrømmer samtidig at the Clarets kommer til å lære av tapet.

Vi ble utspilt og West Brom var det bedre laget, konstaterte leiesoldaten. Fair Play til dem, de var veldig gode på det de gjorde og hadde tydeligvis trent seg på innlegg, men vi må også være oppmerksomme på dette og kommer til å jobbe med det fremover. Guttene har vært fantastiske så langt denne sesongen og igår var det nok et konsentrasjons-emne.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi ble utspilt, men det er noe vi kan jobbe med og vi har en fantastisk gjeng med spillere til å utrette det. Vi trenger å holde hodet kaldt og konsentrasjonen oppe, det er ikke verdens ende og vi trenger å gi alt i neste kamp.

På et personlig plan var Chalobah fornøyd med å ha fått sin første prøvesmak på Premier League og innrømmer at det var en god følelse å entre the Hawthorns med sin nye lagkamerater for første gang, selv om omstendighetene var utfordrende.

For meg personlig gjaldt det å komme utpå og gjøre et inntrykk på kampen. Det var den beste følelsen for meg å kunne entre banen, å når jeg tittet rundt manglet jeg ord, men prøvde å holde hodet kaldt og finne meg til rette i kampen så raskt som milug. Man vil alltid prøve å gripe muligheten når man kommer inn som innbytter og jeg prøvde mitt beste å holde så mye på ballen som mulig. Det var bare uheldig at vi tapte, avsluttet Chalobah.