Dyche oppdaterer skadesituasjonen

Clarets-sjefen må nok en gang klare seg uten midtbane-trioen til helgens oppgjør mot Leicester City.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

David Jones, Dean Marney og Matt Taylor måtte alle stå over forrige runde mot West Bromwich som the Clarets tapte 4-0, deres styggeste tap under Sean Dyche. Lørdagens kamp mot Leicester City blir antageligvis hakket verre siden leiesoldat Chalobah som gjorde en god debut og viste positive tendenser også må se kampen fra sidelinjen etter å ha pådratt seg en smell tidligere i uken.

– Vi er virkelig tynne for øyeblikket, spesielt på midtbanen; skader på David Jones, Dean Marney og uheldigvis Matt Taylor og Nathaniel Chalobah. Nathaniel gikk ned for telling etter en smell i halsen denne uken og vi har blitt rådet til å ikke la han spille siden det er et ømfintlig område.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Han er ikke under noen fare, men den kvelden var stemmebåndet hans og halsen litt oppsvulmet så vi måtte ta han av banen og forsikret oss at han ble sendt til sykehus av forsiktighetshensyn. 

– Nå har vi utfordringen med å finne spillere som kan tilpasse seg oppgaven eller som kan være fleksible taktisk slik at spillerne er komfortable og i sin beste posisjon. Vi må finne den balansen, men det er selvfølgelig ingen garantier fordi vi kommer antageligvis til å plassere noen i posisjoner de ikke er så kjente i. 

– En ting jeg kan garantere er at vi kommer til å gi alt for å vinne og det har vi sett mange ganger tidligere. Troppen er litt tøyd denne uken på samme måte som forrige uke, men vi kommer oss gjennom det. Vi har tro på laget og troppen vi sender ut, så vi må bare vente og se hva som skjer på dagen, avsluttet sjefen.