Dyche bekrefter spiss-jakt

Sean Dyche forteller at han holder alle mulige kommunikasjons-kanaler åpne i jakten på en spiss som kan styrke troppen, men avkrefter at det kommer til å bli en dyr signering i lys av Charlie Austins overgang forrige uke. 

Sean Dyche trening
Foto: BurnleyFC.com

– Vi ser på spillere og prøver å åpne koblinger med visse klubber, bekreftet sjefen. Som du sikkert kan forestille det så har vi blitt koblet til alle etter at Charlie dro, men vi er ikke i en posisjon der vi kan velge fra øverste hylle fordi vi ikke har den slags finanser. – Derfor m

å vi lete etter det som er passende for klubben og en klubben har råd til, det er viktig først og fremst at vi retter blikket mot egne rekker, men vi titter – det er sikkert. Jeg tror ikke vi kommer til å bruke millioner av pund, fordi vi ikke har råd til det. 

Imorgen, tirsdag er det dukket opp for første runde i Capital One Cup’en mot York City og sjefen tar ikke lett på noen utfordrere og planlegger å sende ut et stekt lag som er kapabelt til å vinne oppgjøret.

– Det gjelder å bruke spillerne klokt, men allikevel vinne. Vi kommer til å planlegge hensiktsmessig og ser på hele gruppen, men jeg har ingen annen intensjon enn å dra til York, møte dem på eget gress og vinne, avsluttet sjefen.