Ings: – Det var mitt mål!

Danny Ings pressekonferanseLørdagens sesongåpning mot Bolton endte med poengdeling etter mål av Danny Ings og Darren Pratley i første omgang. Ings satte inn kampens første mål etter en herlig liten stikker som flere mener var innom Bolton-forsvarer David Wheater før den trillet i nettet – DET vil ikke Ings gå med på.

Spissen er steinhard på at det er hans mål og ikke noen andres. Clarets-spissen er i form etter å ha nettet fem mål på fire kamper i sesongoppkjøringen og flere nasjonale aviser skrev etter kampen at det var et selvmål av David Wheater og ikke Ings som var sist på ballen. Selv om reprisebildene viste at ballen faktisk var innom Wheater før den traff nettet, så vil ikke Ings gå med på at noen andre tar ære for hans mål – Wheater vil nok ikke ha noe imot.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er mitt mål  hele veien! insisterte Ings. Det var mye hardt arbeid som måtte til for å komme forbi Wheater, men jeg gjorde det og det var retning mål og gikk inn – det var mitt mål! Man må ta ethvert mål om det kommer via kinnet, nesen eller hva enn det måtte være; uansett, det var mitt mål!

– Jeg har gjenfunnet formen og nyter å spille på topp som spiss og ønsker å fortsette med det utover i sesongen. Man ønsker ikke å sette ekstra press på deg selv, men er man utpå der og koser seg med et spil, så kommer man til å score mål som spiss. Jeg kunne hatt to eller tre på lørdag og var uheldig som ikke fikk det – kanskje jeg burde ha nappet til på et par av sjansene, men jeg skal sette dem inn i neste kamp.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Som kjent flyttet Charlie Austin på seg til QPR, som gjorde at Ings fikk Sam Vokes som partner på topp for å fylle tomrommet etter toppscoreren og Ings var full av lovord rundt sin nye spisskollega og ser fram til et fruktbart samarbeid.

– Sam er latterlig god på å holde ballen oppe, han er fantastisk til å støtte meg, han er en svær og sterk kar som det er godt å jobbe i lag med. Vi har et godt samarbeid og jeg nyter å spille ved siden av han, avsluttet spissen.