Dyche ber om flere poeng

Sean Dyche pressekonferanseClarets-sjefen ber spillerne om å gå hardt ut i helgens lokalderby mot Blackpool og sikre viktige poeng mot rivalene fra øst-Lancashire. Sjefen oppdaterer også om skadesituasjonen på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

De lilla- og lyseblå reiser til kysten hvor de skal danse med the Seasiders på Bloomfield Road og tre poeng her ville ikke gjort noe for å sikre spill i the Championship også neste år.

– Jeg gjorde det klart overfor spillerne at vi ønsker å gå hardt ut hele veien, sa sjefen. Vi har snakke tom det som stab og som gruppe og vi ønsker å levere en prestasjon og vinne. Det innebærer så mange poeng som mulig på tabellen og avslutte så sterkt som mulig.

– Vi ønsker å bygge på det vi planlegger i det lange løp og nå er det kun ett tap på syv kamper – hvor vi fortsatt må over-vinne, men det er en god mentalitet å ha og vi trenger å være sterke i hver kamp. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er en fremtid i gode prestasjoner og selvfølgelig ønsker vi å vinne, det ønsker vi mest av alt, men vi må prestere. Er ikke prestasjonene gode nok og man gir fra ser seirene, vil det til syvende og sist ta deg igjen. Derfor må vi levere og selv om det ikke garanterer deg en seier så er det konsistensen når man vinner kamper basert på et godt fundament i riktig retning. 

– Min jobb er å se gjennom opp- og nedturene og finne ut hvor nivået vi trenger finnes og utvikle det. Det er alltid utfordringer foran deg med skader, karantener og form – alle de tingene prøver vi å bygge på her; treningene, filosofien og analysene samles.

– Det er kun det kontrollerbare som kan kontrolleres, så vi tenker mest på det vi kan påvirke. Jeg mener vi har måttet gjøre oss fortjent til alt denne sesongen og det er må vi løse på et vis, sa sjefen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

På skade- og fravær-fronten er det bot og bedring i vente; Ben Mee er tilgjengelig igjen etter å ha pådratt seg en kneskade forrige uke. Michael Duff derimot, må the Clarets klare seg uten en stund til.

– Ben har hatt en god uke til å komme seg over skaden, kneet hans har kommet seg og vi trodde aldri at det var en alvorlig skade, så han er en mulighet. Michael Duff er ikke helt der enda og trenger antageligvis mer tid enn andre som har mindre skader og sår.

– Vi ser fram til kampen, vi reiser i god form til en klubb som også kjemper om poengene. Lancashire-området er fortsatt relativt nytt for meg, men jeg kjenner til viktigheten av slike kamper. Jeg ble bombardert ganske kjapt med meldinger om Blackburn-situasjoen, så det er trygt å si at eg fikk en rask innføring. 

–  Blackpool har en veldig erfaren gruppe og vi skal ikke undervurdere dem, det er rettferdig å si at de fleste anser dem som et midt på- eller øvre halvdel-lag. Det har ikke blitt slik, men det er en rar liga i år og vi jobber alle hardt for å hente poeng, avsluttet sjefen.