Dyche ber om mer hjemmeglede

Sean Dyche pressekonferanseEtter at de lilla- og lyseblå sikret seg opprykk til «the land of Milk and Honey» på mandag er det tilbake til hverdagen med sesongens siste hjemmekamp hvor Burnley har imponert. Sjefen er lite lysten på et hjemmetap og ber om nok en god prestasjon foran egne fans da anledningene er flere; 100-års jubileum i forbindelse med FA cup-seieren over Liverpool og utdeling av medalje og pokal som følge av opprykket. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley garanterte seg som kjent andre plassen i Championship og blir å spille i Premier League neste sesong etter fire år i den nest øverste divisjonen. Selv om alt er sikret, banket og klart, så forventer sjefen nok en prestasjon av sine spillere i sesongens siste hjemmekamp.

– Det var fantastisk på mandag med måten kampen gikk og hvordan vi presterte – det hele egentlig, stemningen, fansen, familien min på banen og man kunne ikke ha bedt om mer, så det var en fin måte å fullføre jobben, sa Dyche. Men det er viktig at vi har laget klart for Ipswich-kampen og at vi spiller deretter, de har gjort det hver kamp gjennom hele sesongen og jeg ser ingen grunn til hvorfor det skulle endres. Vi har opprettholdt integriteten og vi vil beholde den i serien, jeg ville forventet det av andre lag som trengte å ta vare på seg selv og prestere, så jeg forventer det helt klart av oss. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg kjenner big Mick (McCarthy) og Terry Connor der så de kommer til å ha troppene sine klare til kamp. De jobber fremover og vil komme seg i Play Off, så det er viktig at vi er klare over det – de ankommer hit med intensjonen om tre poeng fordi de trenger dem. Men det Mick vil finne – og det vet han fra meg og måten laget mitt er bygget på – er at vi kommer til å være klare og vil jakte på seier, noe vi også kommer til å gjøre mot Reading. 

– Vi vil vinne på hjemmebane og mot Reading. Vi har kun tapt fem kamper og vil ikke at det skal endre seg, vi ønsker å forbli konkurransedyktige og vinne fotballkamper, det er en del av mentaliteten vår. Noe av trylleformelen vår har vært å gå hardt ut og være hensynsløse, de har vært det gjennom hele sesongen og burde ikke endre seg, vi vil vinne kampen og vi vil vinne kampen etter det igjen, avsluttet Dyche.