Dyche: – Burde vært rødt kort

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche mener the Clarets nok en gang var på feil side av avgjørelsene når Preston gikk seirende av Turf Moor i gårsdagens oppgjør. Sjefen mener at Vermijl fortjente et rødt kort, noe som også la listen for kampen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Prestons høyreback Marnick Vermijl pådro seg et gult kort i første omgang og ble byttet ut like før timen, da hadde han allerede gjort nok til å bli tildelt sitt andre gule og dermed rødt. Dommeren lot spilleren tvilen komme til gode og det ble the Clarets straffet for etter mål av Will Keane og Daniel Johnson.

– Utfallet var ikke det vi ønsket, men jeg var generelt sett fornøyd med prestasjonen, sa Dyche. Man må være produktiv og jeg mistet tellingen på antall sjanser vi skapte, keeperen deres var banens spiller som vanligvis er et godt tegn på ens angrepsspill. 

– Vi lot dem få et veldig enkelt mål (Will Keane), men vi må straffe lag når vi er frempå og når man kaster inn det man har tilgjengelig og en manglende utvisning på deres spiller for et soleklart andre gule kort, så hjelper det ikke heller. Han gikk rett og slett i kroppen og ikke etter ballen, noe jeg anser som uforståelig at ikke var en utvisning. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg snakket med dommeren og de sa at de har hatt debatter rundt slike utvisninger og etter hans mening så var det ikke grunnlag for utvisning, noe jeg mener er utrolig. Jeg må gjøre det klart at vi burde ha gjort vårt, vi hadde sjansene og spesielt i første omgang.

– Det var vår sterkeste start på en kamp denne sesongen og jeg mener vi dominerte, de måtte jobbe hardt for å holde følge med oss. Man må utnytte sjansene og dette var en som kom seg unna, det var et kupp for dem vil jeg si. Sam hadde noen sjanser og jeg vil at spissene mine skal være på plass. 

– Jeg sier aldri noe når de bommer på sjansene sine, kun hvis de ikke er der når sjansene skapes. Men Sam og Andre hadde nok sjanser og Joey skapte et par han også. Det er min største skuffelse etter denne kampen, men jeg mener vi burde ha fått noe ut av kampen, avsluttet manageren.