Neste: QPR

QPRLoftus roadBurnley reiser til London og møter Queens Park Rangers på deres gress og med en Charlie Austin tilbake fra skade ligger det an til å bli et spennende oppgjør. Burnley gikk på en skrell i forrige runde og ønsker å rette det opp ganske så rakst, noe en seier på Loftus Road ville ordnet. 

Jimmy Floyd Hasselbainks første kamp som QPR-høvding er alt annet enn enkel når Burnley kommer på besøk, men londonerne har ikke de store skadene å bekymre seg for med kun Clint Hill og Jamie Mackie ute.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley på sin side har ikke noen nye skader å tenke på foruten Ashley Barnes og Lukas Jutkiewicz. Matt Lowton, Dean Marney og Matt Taylor fikk alle spille i forrige kamp og selv om det er lite sannsynlig med tre bytter i lagoppstillingen, så er sjansen stor for at trioen får komme inn fra benken.

Sist gang QPR tok imot Burnley var i Premier League, den gang ble Austin kontroversiell når han nettet i det 74.minutt og ble sendt av banen kort tid senere, samtidig som han nettet mot the Clarets på Turf Moor. Statistikken viser at Burnley har gjort det bra mot QPR over de ni siste kampene; 5-3-1.

Det kommer uten tvil til å bli en kamp der fokus rettes mot to spisser, Charlie Austin og Andre Gray der begge scorer for moro skyld. The Clarets er seige å spille mot, noe deres tendens til å score i kampens sluttminutter poengterer. 35% av deres mål har kommet i kampens avsluttende kvarter, mens QPR har en tendens til å score i annen omgang (17 mål).

Kampen spilles på Loftus Road, lørdag 12.desember kl 16:00