Dyche: – Klare for QPR

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche føler at det ikke burde stilles noen spørsmålstegn over the Clarets siste form og hvor sterke de har blitt i ligaen, til tross for et surt tap i Lancashire-derbyet forrige helt. Sjefen derimot er fornøyd med hvordan laget har utviklet seg denne sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Preston satte en stopper for the Clarets ni-kampers rekke uten tap, men sjefen føler at laget hans har det som trengs for å sprette tilbake, noe de har gjort så mange ganger tidligere

– Får man inn et par uavgjorte i en god formkurve, så sier man ofte at man er i en veldig god form, men det er min jobb å se det fra et større bilde, sa Dyche. Vi har hatt et par interessante formkurver i fortiden, spesielt den sesongen vi rykket opp. 

– Vi har hatt et par uavgjort på rappen med et tap og et par seire, det skjer i løpet av en sesong. Det er ikke noen enkle kamper i denne ligaen, men formen vår over flere Championship-kamper viser at vi er klare for samtlige. Det er bra i den forstand at forventningene heves dithen at når man taper og har et par uavgjorte kamper, så begynner spørsmålene å komme.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det sier litt om hvor sterk denne gruppen har blitt, som lag og som klubb. Stiller noen spørsmål ved formen vår, som er ett tap av ti mulige, så gjør man det ganske bra. Vi liker måten laget opererer på, hjemme og borte. Vi har funnet en god mentalitet til begge og alle vet at vi prøver å vinne kamper. Det har vært gode tegn til det hele sesongen. 

– Det er ofte tilfellet når en ny manager kommer inn (Jimmy F. Hasselbaink) at det gir det hele en annerledes følelse på og utenfor banen, samtidig som forventningene øker. Vi har håndtert det tidligere og vet at det vil tvinge fram en slags respons fra dem, men det kommer an på hvordan vi håndterer dem på banen. Jeg er sikker på at fansen vår kommer til å stille mannsterke også, avsluttet Dyche.