Dyche: – De var for gode

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche var skuffet, men tok seg ikke alt for nær av tapet – motstanderen var for god.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Hjemmelaget spilte sin tolvte kamp uten tap etter to mål av Jordan Henderson og Daniel Sturridge i hver sin omgang. Clarets-sjefen var ydmyk og anerkjente at de lilla- og lyseblå, riktignok kledd i svart, ikke var gode nok mot formlaget til Brendan Rodgers.

Noen ganger må det gis honnør til motstanderen og denne kvelden så vi hvorfor disse spillerne har blitt hentet for flere titalls millioner, sa Dyche. Det var en dyr sammensatt gruppe spillere som spiller i sin beste form og det er vanskelig når vilkårene er slik. 

– De har kvalitet på banen og på benken, det i tillegg til å være Liverpool FC. Guttene mine jobber hardt og det er ikke mangel på innsats, organiseringen var ikke der i første omgang og i annen fikk vi et lite grep om kampen. Vi spilte ikke akkurat dårlig, men jeg føler de var veldig gode.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er ikke altfor skuffet over prestasjonen vår, de prøver og det var god fysikk, energi og vilje i laget. Jeg mener Tom (Heaton) var veldig god, det samme var Ben Mee, Ross Wallace gjorde det bra når han kom inn. De lærer alle, men vi hadde ikke nok mot et lag som er i toppform og et som var fullstendig annerledes enn i romjulen når de begynte å finne formen. 

– Det blir en annen utfordring for oss siden vi utvikles som lag, samtidig som vi prøver å konkurrere og vinne kamper, det er en del av vår utvikling og det er en vanskelig – men vi hever hendene og ser mot neste kamp. Vi har mulighet til å ta igjen, vi er midt i en periode der vi møter topplagene, men foruten det så føler jeg at kampbildene har endret seg og jeg full tro på at vi kommer sterkt tilbake og holder ut sesongen.

– Det er ti kamper igjen og vi kommer til å være klare, avsluttet manageren.