Dyche: – Det finnes ingen grenser

Sean Dyce pressekonferanseEtter å ha seiret i toppoppgjøret denne runden er sjefen som alltid full av lovord, men tar det litt lenger denne gangen og forteller at det ikke finnes noen grenser hvor laget kan ende med den formen de besitter. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Manageren var vitne til en jevn jevn kamp med to lag som ville noe i kampen, men det var Danny Ings’ fenomenale form som sørget for at det ble en viktig seier på Turf Moor. Det ble dermed  Clarets’ åttende strake seier og ti av elleve i alle turnerunger – sjefen var forståelig nok henrykt for spillernes innsats etter at de satte sendte QPR på deres første seier denne sesongen.

– Mange satt store spørsmålstegn vedrørende det vi prøver å oppnå her, sa Dyche. Styret gikk ut og var redelige rundt finanser og hvor vi er, men vi ser hele tiden etter å støtte gruppen på best mulig vis – innenfor de tilgjengelige finansene. Fotballens utfordring er ikke bare hva men kan eller ikke kan, man kan oppnå hva man vil og det har jeg gjort klar overfor spillerne. 

Vi har gode spillere i en liten gruppe som vi trenger å forsterke på et tidspunkt, men vi kan kun ta et steg av gangen og igår var nok et stort steg retning det vi prøver å oppnå. Jeg vil påstå at dette er det beste resultatet vi har hatt hittil denne sesongen, sett på kvaliteten de har i stallen, manageren og tilgjengelige ressurser. 

– Jeg er glad for at så mange kom til Turf Moor for å se oss prestere slik vi gjorde og det var en flott seier. Jeg mener de var fantastiske – fra start til slutt. Energien, disiplinen, signalene og store deler av kvaliteten var utmerket som også ga et flott resultat. De hadde kun slippet inn fire mål før denne kampen og var ubeseiret – måten vi håndterte det hele var utmerket!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det som virkelig gleder meg var at de prøvde å reagere i annen omgang, men vi dempet det raskt og fortsatte å jobbe hardt og skape sjanser. 

– Jeg snakket med Danny på torsdag og fortalte at han er en ung mann som nyter treningene og prestasjonene. Han svarte med at han gjorde det og det holder for meg, noen ganger er det så enkelt som det og han er en ung mann som prestere som en ekte mann. All ære til spillerne som vi har snakket med om friheten til å spille, uavhengig hvem vi møter. Forventningene kommer og gått, men jeg har aldri satt noen sperring på spillerne og de har et rammeverk å forholde seg til, men de står også fritt til å uttrykke seg.

– Jeg stoler på dem for å levere prestasjomer og det skjer for øyeblikket. Det var ikke en jevn kamp basert på prestasjonene , jeg mener vi var det bedre laget, men man trenger fortsatt å score og noen ganger er det så stygt at det kan koste det. Det hendte ikke denne gang og det første målet var absolutt fantastisk – straffen kom også etter et godt løp og press. Vi ble tildelt straffe og derfra kunne vi nye seieren, avsluttet en stolt Burnley-manager.