Dyche: – Dommeren ødela kampen

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche forteller at dommer Jonathan Moss ødela Burnleys muligheter etter det kontroversielle røde kortet til Michael Duff midtveis i første omgang.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er fullstendig skuffet, for laget mitt og for fansen som reiste hele veien ned hit og som vil se en kamp med elleve mot elleve. Det ble tatt fra oss fordi det er umulig å gi rødt kort for det. Dommeren har en tøff jobb, men det der var ingen vanskelig avgjørelse. 

– Det var straffe, ingen tvil om det, men gutten deres må fortsatt prøve sluttføre sjansen etter å ha kommet seg rundt Michael (Duff). Jason Shackell er ikke langt unna og Ben Mee var på vei. Jeg finner det veldig vanskelig å tro at det var et rødt kort basert på gispingen på stadion er vi ikke de enste som mener det. 

Dommeren sa at han var gjennom mot mål og det var en målsjanse, det er skuffende og er ikke enig. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener vi begynte å få et grep om kampen og når slikt skjer blir det vanskelig å vinne en kamp, jeg vil ikke overdrive prestasjonen, men vi var helt klart med i kampen og hadde tidlige sjanser og virket godt organisert. Det er synd fordi han ødela kampen og ga oss en nesten umulig oppgave, man kan ikke garantere at elleve mot elleve vinner kampen for deg, men det gir det helt klart en bedre sjanse. 

– Nå har vi en enorm oppgave foran oss og klarer vi det så blir det en sensasjon, men vi skal gi alt uavhengig av utfordringen foran oss og man kunne se at laget ikke manglet tro eller bestrebelse. Vi trengte flere kvalitets-øyeblikk, men det er trist når jeg må snakke om dommeren etter en kamp, avsluttet Dyche.