Dyche etter cup-exiten

Manageren var fornøyd med laget sitt etter gårsdagens kamp, men ikke like fornøyd med resultatet. Sjefen forteller forteller også litt om fremgangen på overgangsmarkedet.

Burnley gikk på en skrell i Carling cupen igår og ble sendt ut før eventyret fikk startet etter at en straffe senket de lilla- og lyseblå som stilte med syv endringer fra start.

Det var en nesten prestasjon, poengterte sjefen. Det var mye bra spill og mye ballbesittelse med mye bra tenkning fremover, vi hadde ikke helt den avsluttende buten vi pleier å ha når vi er så fritt-flytende. Vi gjorde endringer fordi vi må forsikre oss at spillerne er i god form og brukte kampen til det formålet, men jeg må gjøre det klart at jeg begjærer å vinne og er ikke fornøyd med resultatet. Jeg er ikke alt for bekymret for prestajonen fordi det var mye positivt, jeg har sett statistikken og vi kontrollerte kampen.

Vi spilte mot deres 4-5-1 med alle langpasningene de kastet mot oss og det var en av de marginale kampene og en «nesten-kveld» for oss. Jeg må også si at jeg ikke skjønner hvordan vi ikke fikk straffe, det er umulig å ikke nevne fordi det var fire hendelser og jeg har sett gjennom alle fire og tre av dem var straffer.

Sjefen bekreftet at Jones og Marney pådro seg mindre smeller og med seks dager igjen av overgangsmarkedet, insisterer manageren at han ønsker å tilføye stallen.

Den eneste bekymringen jeg har er markedets realitet som er det høyeste noensinne. Som en klubb med visse finansielle retningslinjer å jobbe etter er det vanskelig å jobbe innenfor, bare ved å komme seg inn i Premier League. Man har sett hva andre bruker og det er utfordrende, så enkelt er det. Likeledes har vi vært etter spillere, men klubber større enn oss kaster inn mer penger, det er en liten gruppe spillere innenfor vårt marked og det er et tøft et- ingen vei utenom.

Det er realiteten av å være Burnley FC og bevege seg i den nye verdenen. Merkelig nok har det vært vanskeligere å hente spillere enn forrige sesong fordi markedet har endret seg radikalt, ser man på Charlie Austin prislapp da og hva han ville kostet nå så er det en massiv endring i løpet av ett år og jeg tror det har overrasket oss alle. Vi er et Premier League-lag nå og går mann inn for en spiller, så tro meg, verdien øker radikalt og det har kun vært et par måneder siden vi var i the Championship, sa Dyche.